3 weeks to go!

Idag är det 3v tills bebis kommer! Herregud vad overkligt det känns, riktigt märkligt att vi kommer vara 4 (6) om 3 veckor! Den dagen jag gjorde graviditetstestet och det visade positivt så räknade jag ut att det skulle bli i slutet på april, och att Nova då skulle vara 1 år & 5 mån gammal, då är hon ju stor tänkte jag. HAHA, JO TJENA! Hon är ju fortfarande bebis!! OMG vad har man gett sig in på, haha. Nä men det ska bli superkul att bli tvåbarnsmamma :D Är så himla nyfiken på hur hon kommer att se ut, om hon kommer vara lik Nova eller inte, men det får vi ju veta om 3v, SENAST!

Har varit på MVC idag och allt såg jättebra ut och mitt blodvärde var toppen och likaså blodtrycket så det känns skönt. Ska dit om 2v igen vilket blir sista gången, ever!

Igår komma pappa Jens hem med finfin doppresent till Linnéa (han jobbar inne i stan så han fick ta på sig uppdraget då det finns lite fler butiker & så där) samt en present till Nova. Ett par vårskor, sneakers från Adidas :)
Är dom inte snygga? Så himla söta så jag dör!

    

Jag längtar verkligen tills man kan hänga undan overallen och ställa undan vinterskorna för att ta fram vårjackan samt dom nya skorna till min prinsessa :)



Ida

Åååh nu blev jag nyfiken =D



Snygga skor, såna vill jag också ha! hihi


Blogg: http://idlur.blogg.se/



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR