Bye bye bästa vagnen

I fredags lade jag ut Novas vagn på blocket eftersom vi har beställt/köpt en ny tills nästa baby kommer. Det kom en tjej nu ikväll & hämtade den så det tog inte direkt lång tid att bli av med den, vilket iofs var väntat med tanke på att det är en rätt eftertraktad vagn som kostar mkt pengar att köpa ny & man lika gärna kan köpa en begagnad i bra skick som är några lappar billigare. Känns dock lite sorgligt då jag verkligen ÄLSKADE den där vagnen. Men men, det är bara att gilla läget, kan ju inte ha båda mina barn i den så jag får vänja mig vid den nya, och det kommer säkert bli bra den med oxå :)

Hade planerat att göra massa saker idag men det blev lite ändrade planer när den där tjejen skulle komma hit & kolla på vagnen. Blev helt stressad och kom på att jag inte kommer ha någon vagn imorn då jag ska gå med Nova till dagis, så Jens fick sticka iväg till Babyland och hämta ut den nya ( som har stått där ett bra tag då leveransen gick sjukt fort). Sen var jag ju tvungen att tvätta rent den gamla vagnen så den var ren och fräsch, så det blidde ingen promenad i solen eller fika på stan som vi först hade tänkt oss. Men det kändes skönt att slippa stressa så det var ett bra beslut att stanna hemma och fixa istället.

Imorgon är det dags för dagis igen. Får se hur det går, vill ju så gärna att det ska funka bra och lämna henne för jag vill inte att hon ska vara sådär superledsen och arg som hon var sist då hon upptäckte att jag var borta, även om jag vinkade hejdå.. Så vi får väl se hur vi lägger upp det imorn.

Nu ska jag slänga mig ner i soffan och kolla på Solsidan, veckans höjdpunkt, sen blir det BB live! So long suckers...


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR