Hej å hå

Måndag. Ny vecka och ytterligare några dagar på dagis för inskolning :) Idag har det gått ganska så bra. Jag provade att vinka hejdå och lämnade henne en stund på förmiddagen, då blev hon såklart skitarg och ledsen men jag höll mig i närheten, dvs i kapprummet brevid för att höra hur lång tid det skulle ta innan hon slutade gråta. Jobbigt som fan såklart men vad ska man göra? Hon slutade faktiskt  efter en liten stund och jag kilade upp och satte mig i personalrummet med en annan mamma istället. Strax innan lunch gick vi ner till våra ungar igen och Nova blev lite ledsen när jag kom, men då vet hon ju om att jag ALLTID kommer att komma tillbaka och hämta henne, det är ju det vi försöker jobba med så att hon förstår det. Vet inte om det var i ren protest eller för att det inte va lugn och ro under lunchen som hon inte ville ha någon mat. Men en morotsbit samt en halv knäckemacka dög iaf. Efter det var det dags för vila och som vanligt så somnar hon efter en stund när man har henne i famnen och vaggar henne men sover inte mkt mer än 30 min. Bättre än ingenting dock. Att jag sen inte var där när hon vaknade verkade hon inte bry sig om, så imorn tänker jag knalla hem efter vilan och komma tillbaka och hämta henne sen vid 14. Tror det kommer gå bra!

Ska till MVC imorn kl 15.15, alltid lika spännande och se hur ens värden är och hur mkt magen har vuxit. Hoppas iaf att blodtrycket är bättre än sist, iaf att det inte har gått upp något mera.

Blev ju premiärtur med nya vagnen igår till dagis. Den är nästan lättare att köra i snöslasket än den andra var, för de svängbara hjulen fram är lite större och det gör verkligen skillnad. Saknar iaf Teutonian :D Men jag kommer vänja mig så småningom. Nova har ingenting emot att sitta i den iaf så det är bra! Man har ju hört talas om vissa ungar som bara vägrar sitta i vissa vagnar, så det är skönt att det inte är några problem där.

Var det förresten någon som tittade på "En unge i minuten" igår kväll på 4:an? Snacka om känslosamt, satt fan o böla som en tönt där på slutet, alltså verkligen BÖLADE, inga tårar bara som rann ner för kinden utan jag verkligen grinade, haha. Måste va preggohormonerna + att man är mamma :)


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR