Hemma med en sjuk Nova

Ja vi blev hemma från dagis även denna fredag, konstigt det där då vi va hemma även förra veckan. Men den här gången är det någon släng av magsjukan hon har åkt på. Jag tycker hon har varit dålig i magen i stort sett hela veckan men det har liksom stannat där. Sen igår kväll vid kl 23 så gick babylarmet igång och jag kilade upp för att kolla läget. Då hittar jag en ledsen liten prinsessa sittandes i en nerspydd säng! Stackars min lilla älskling :( Det va ju bara att lyfta upp henne, byta kläder & påslakan och slänga in det i tvättmaskinen. Snutten blev oxå nerkräkad så den tog jag och tvättade för hand och slängde sen in den i torktumlarn. Som tur är har hon en extra snutte, dock inte samma som favoriten förstås, men den dög faktiskt vilket kändes bra! När hon fått ny pyjamas på och blivit tvättad och avtorkad så kom nästa spya såklart *suck* Så det va ju bara att klä av henne ytterligare en gång..Men sen kom det inget mer så tillslut somnade hon och sov till 8 imorse & idag har hon varit helt kräkfri. Ingen feber men man märker på henne att hon inte är riktigt pigg. Vi låg i sängen och myste och kollade på tv fram till 10 ungefär och under tiden så hann hon med att sova en gång till, däckade på min axel typ.Inskolningen denna vecka har gått sådär. I onsdags kändes det som om vi gick ett steg bakåt istället för framåt och det var riktigt riktigt frustrerande! Nova var jätteledsen när jag lämnade henne och va fortfarande ledsen när jag kom tillbaka efter typ 45 min. Då trodde jag att hon gråtit hela tiden men tydligen så hade hon haft nåt break där emellan men sen börjat igen, så det kändes inge kul :( Och ingen lunch vill hon äta heller, en knäckemacka och nån morot på sin höjd samt vatten. Hon som alltid annars är så glad i maten. Kan vara nån slags protest eller så är det för att hon inte känt sig bra i magen och inte haft nån matlust helt enkelt. Efter den här dagen så kände jag att jag bara ville ge upp! Ta med mig Nova hem och stanna hemma och skita i dagis. Men igår så var det bara att ta nya tag igen, och hör och häpna, det gick så jääävla mkt bättre! SKÖÖÖNT!
Hon va ledsen i typ 2 min när jag lämnade henne sen gick det över, samt att jag hoppade över att vara med på lunchen och det gick jättebra det med.. Hon åt inte mkt men iaf nånting. Så det var ju lite typiskt att hon blev sjuk idag då, men jag hoppas att det kommer gå mkt bättre nu nästa vecka och att jag kan gå hem och sen hämta henne på eftermiddagen vid typ 13-14. Blir ju tredje inskolningsveckan på måndag så vi får se hur det går. Jag har ju möjligheten att vara med en stund vilket känns skönt. Det måste va jobbigt för dom som måste sticka till jobbet när det går lite si sådär.

Ett besök hos barnmorskan har jag ju även hunnit med denna vecka, va där i onsdags & allt såg bra ut! Blodtrycket låg kvar på samma som sist och mitt blodsockervärde var tydligen SUVERÄNT! :D Magen mätte 31 cm och jag ligger strax under kurvan, exakt som jag gjorde med Nova i samma vecka, lite kul att jämföra. Ska ta ett kort i helgen så ni får se hur tjock jag har blivit nu, haha.

Puss på er ♥


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR