Vår ♥

Nu ni, nu verkar det om våren är på intåg! Igår var det riktigt kanonväder ute med sol och en massa plusgrader. Termometern visade hela 14 grader i skuggan på eftermiddagen! Jag gillart! Idag är det oxå ganska varmt men inte riktigt som igår, plus att det har mulnat på lite nu, igår sken solen i stort sett hela dagen och man känner verkligen hur den värmer när man står i lä.. Så jävla nice! Jag ber till GUD att det inte kommer nån mer snö nu, det skulle va så jävla deprimerande! Och apropå snö så tycker jag att kommunen borde ta och sopa rent gatorna från allt jävla grus nu när snön har försvunnit. Vet inte hur många ggr om dagen jag halkar på det där jävla rullgruset, särskilt när jag ska gå fram och tillbaka till dagis. Har fått så sjukt ont i ena skinkan oxå och ner bak i låret, jävla ischias som strålar ner, så när jag sen halkar på gruset så gör det så sjukt ont att jag vill börja gråta. Så jag hoppas verkligen att dom börjar göra rent gatorna snart för jag har verkligen inget tålamod till detta!!

Idag är Nova hemma från dagis då min kära man råkade få med sig mina nycklar imorse. Måste ju ha dom för att kunna ta ut vagnen från förrådet, och det är alldeles för långt för henne att gå till dagis, då är man väl framme typ 2 tim senare eller nåt :P Men det gör inget, vi är hemma och myser istället men imorn ska vi se till att komma iväg till dagis iaf. Nova är ju ledig på fredagar så då ska vi eventuellt träffa Mickis & Oliver och gå upp till Torekällberget för att titta på djuren (om vädret är nice), sen kanske äta lite lunch o gå på stan!

Imorn ska jag till barmorskan och kolla läget kl 14.30.. Intressant vetande va :P

På lördag är det dags för Linnéas dop och det ska bli supermysigt! På söndag sen så sticker jag och mamma till ikea för att köpa spjälsäng och lite annat till lillasyster, ska bli kul och gå runt där när det är löningshelg, NOT, men jag har inget val, måste fixa allt nu för jag pallar inte gå där typ dagen innan det är dags liksom, vill ju ha allting klart!

Så det är väl vad jag har inplanerat dom närmaste dagarna.. Kul att ha nåt och göra för en gång skull :) På fredag ska vi faktiskt ta och gå ut och äta på Barollo, ska trycka i mig en plankstek tänkte jag, så jääävla sugen på det. Och man får väl passa på nu innan lillasyster kommer för sen har man inte riktigt tid att gå ut och äta på restaurang, särskilt inte med 2 småbarn :)


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR