Vilken helg!

Dessa måndagar är ju inge roliga alltså :/ Idag är jag dessutom jättetrött! Blev sent igår då jag va så pigg och hade svårt att somna, det hade väl med sommartiden att göra skulle jag tippa på. Fattar inte varför man ska hålla på och ställa fram och tillbaka klockan, det funkar väl lika bra och köra samma tid hela tiden, eller? Undra vem det var som kom på den idén från början..Hm..

Har varit och lämnat Nova på dagis och dom skulle gå till biblioteket och lämna tillbaka samt låna nya böcker. Trevligt med en liten utflykt! Hon blev jätteledsen när jag gick och det tar lite hårdare i mammahjärtat just på måndagar eftersom hon då varit ledig i 3 dgr, hon vill inte gärna släppa taget om mig då tyvärr. Men det brukar gå över så det är bara att bita ihop.

I helgen har vi haft fullt upp. I lördags var det dop för söta lilla Linnéa. Jättemysigt och himla trevligt på fikat efteråt. Ida och Camilla hade gjort jättegoda smörgåstårtor som vi mumsade i oss :) Jag älskar ju smörgåstårta! Och jag har sån tur att jag fyller år nu till helgen så då blir det smörgåstårta igen, hehe. Fan va GOTT det ska bli!

Igår va jag och mamma till ikea och shoppade lite. Blev en rosa spjälsäng med alla dess tillbehör till lillasyster och lite andra grejer. Köpte lite klossar och sånt till Nova oxå då hon älskar att hålla på och bygga och flytta på saker från ett ställe till ett annat, och så kan hon hålla på hur länge som helst :) Man måste verkligen hålla koll på henne nu vart hon stoppar saker för rätt var det är så ligger snutten i en kökslåda osv, annars får man leta sig tokig sen när det är läggdags!

Idag har jag jävligt ont i röven (skinkan!) för jag har sån jävla ischiasvärk så det finns inte. Jag vankar fram som en jävla pingvin när jag går! Hur kul är det?! INTE KUL! Ibland gör det så fruktansvärt ont att jag bara vill lägga mig ner och gråta.. Men det är väl bara att stå ut den tiden som är kvar och hoppas att det släpper så fort bebisen är ute, men det e faaan drygt!

Nu ska jag ta och lägga mig på soffan och vila mig lite..
Ha den bra dag!


Mamma

Stackars mammas hjärta. Men snart är det över då prinsessa nr 2 kommer då slipper du det onda. Pussss

Ida

Du är så otroligt fin med din vackra mage!! Snart är det dags <3 wiiiiiie!!!


Blogg: http://idlur.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR