Du fattas oss!

Idag är det två år sen som Robban gick bort. Jag kommer alltid att minnas den lördagen då jag fick mitt livs hittills värsta besked på telefon. Det va Lennart (Robbans pappa) som ringde och gav mig det tragiska beskedet att Robban va död. Jag blev helt chockad och det första jag sa va "skämtar du med mig?" För att sen brista ut i gråt. Tror aldrig jag har gråtit så mkt någonsin i mitt liv, som jag gjorde den dagen och dagarna där på.
Begravning va det värsta, usch! Sjukt jävla jobbigt & jag grät non-stop från början till slut. Jag hoppas verkligen att jag slipper gå igenom en sån sak igen. Jag är väl medveten om att jag kommer få va med om när fler av mina nära och kära går bort, men då ska det va efter att de ha levt ett långt liv, inte att det ska sluta vid 25, då är det bara orättvist! Livet är verkligen orättvist och så kommer det nog alltid att vara. De goda dör först och de onda lever tills de blir 100 år typ..

Tog iaf en promenad upp till minneslunden idag med Tindra och lämnade en bukett vita rosor med ett kort i och tände ett ljus. Känns fortfarande helt overkligt att han inte finns mer. Helt sjukt! Att det dessutom gått 2 år.. Ja, tiden går alldeles för fort helt enkelt då jag minns det som igår. Nova bara 1v när Robban dog och jag är väldigt tacksam över att jag hade henne & Jens som stöd under den här jobbiga tiden (alla ni andra oxå som fanns där såklart!). Ni gav mig nåt annat att tänka på för en stund, innan verkligheten tillslut kom ifatt en :-( 

Jag önskar att han hade kunnat få vara med oss i många många år till, han hade ju hela livet framför sig. Ingen ska behöva dö när man är 25 år! Det är så tragiskt & jag finner inga ord.

Vet bara att jag saknar honom massor och det gör vi allihopa! Hoppas att du har det bra där uppe i himlen Robban och att vi ses igen nån dag!
Tänker på dig ♥Ida

Gumman! Jag ryser och blir så berörd! Så overkligt att Robban är borta, jag har nog inte förstått det än, ser honom fortfarande framför mig på Ur&Penn när han är så glad och pirrig i magen för att han har träffat en tjej... Nästa sekund rycks han bort. Ofattbart =(


Blogg: http://idlur.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR