Måndag

Ny vecka! Har inte en enda grej inplanerad denna vecka så vill nåt hinna på nåt så hojta till ;)
Idag har jag bara varit hemma och slappat. Jag badade Tindra på förmiddagen och sen har jag tagit hand om lite tvätt, det är i stort sett det jag gjort idag. Ändå så gick klockan superfort och rätt va det va så va det dags att knalla iväg till dagis och hämta Nova. De hade firat henne idag eftersom hon har fyllt år, sjungit lite och festat till det med frukt ;) Nu för tiden äter man tydligen inte glass och sånt på dagis, men det kanske är bra det, frukt går ju lika bra oxå. Tror knappast att barnen bryr sig, bara det är gott så är de ju nöjda!

Till helgen så är det ju äntligen första advent! Jag ska försöka få upp mina julgardiner nu i veckan då de garanterat behövs läggas upp och så och det tar ju sin lilla tid. Förhoppningsvis så vill Tindra samarbeta lite med mamma under tiden, annars får det bli på eftermiddagen när pappa Jens kommit hem helt enkelt. Ljusstakarna och resten av pyntet väntar jag med tills på lördag iaf. Har planer på att baka pepparkakor med barnen då oxå, lite första adventsmys sådär. Ska bli kul och se hur mkt Nova bakar och hur mkt som kommer hamna i munnen :P Men det gör inget, man får äta degen oxå! :D

Börjar känna mig lite trött nu faktiskt så snart ska jag nog bege mig upp på övervåningen och lägga mig i sängen. Det är skönt att komma i säng skapligt då man ändå ska upp tidigt med barnen. Varje timma är värdefull!

Puss & kram på er ♥


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR