Men sov nångång då!!

Har mer eller mindre spenderat kvällen på övervåningen med att få barnen att sova. Jag brukar i vanliga fall ta T & Jens ta N. Tindra somnade rätt fort som vanligt efter att ha slurkat i sig en flaska med välling. Men jag hann väl va nere i ca 30 min tills hon började knorra på sig & jag blev tvungen att gå upp & buffa lite på henne och det tog en stund sen tills hon kom till ro helt & vid 21 va det lugnt.

Går därefter in till Novas rum där en sovande Jens ligger på golvet (som vanligt!!!) & petar lite försiktigt på honom så att han ska vakna utan att jag ska behöva säga nåt, för då är risken att N vaknar utav det, hon är väldigt lättväckt ibland nämligen. Såklart så gör ju Jens ifrån sig ett ljud, typ ett högt JA, efter att jag väckt honom och såklart vaknar Nova! Hon blev dessutom jätteledsen när jag gick ut sen så jag gick ner & hämtade mobilen och skickade ner Jens istället. Så nu ligger jag här på golvet & väntar på att hon ska somna. Alldeles på tok för sent då hon ska sova kl 20 senast! Brukar lägga henne vid 19.30-19.40 & då sover hon vid åtta, i vanliga fall! Men inte idag tydligen..

Nu ligger hon dock stilla så jag väntar väl några minuter till innan jag går ut. Vill inte riskera att behöva börja om, igen! Då blir det ingen egen tid alls den här kvällen, nu har jag iaf fram till kl 23 på mig, innan det blir natti natti!

Förväntar mig att komma ner till v-rummet sen till en sovande make. Är liksom standard nu för tiden..Mamma

Du är BÄST! PUSSSSS
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR