Stackars liten..

Tycker så himla synd om min lilla Tindra. Hon är fortfarande magsjuk & det har inte ens blivit bättre :( Nova däremot är helt frisk så för hennes del blir det dagis imorn som vanligt.

Trodde imorse att det va på bättringsvägen med T då natten varit lugn, så jag gav henne en hel flaska med majsvälling till frukost. Men det skulle jag inte ha gjort för det kom upp igen lika fort :( Hade jag gett henne halva kanske hon hade fått behålla det, men men, det är alltid lätt att vara efterklok!

Eftersom hon kräks i vanliga fall oxå så är det ibland svårt att avgöra om det är magsjukan eller hennes vanliga "kräk" som kommer. Hon har iaf inte fått i sig så mkt alls idag då hon inte ville dricka nån välling överhuvudtaget på eftermiddagen :( Det är ju skitviktigt att hon får i sig vätska så hon inte blir uttorkad, det kan ju gå fort när de är så här små, vilket känns lite läskigt. Men jag har kämpat på med att ge henne äppeldricka, det dög åt iaf fröken ;) Blåbärspurè gav jag henne lite oxå här på kvällen men det kom upp igen så det blev ingen hit, tyvärr!

När det va dags för läggdags så fick jag faktiskt i henne nästan en hel flaska med välling. Jag gav henne inte allt eftersom jag va rädd för att hon skulle spy upp allt, men det gjorde hon inte utan somnade i princip direkt efter. SKÖNT! Nu sover hon förhoppningsvis bra hela natten :)

I övrigt är hon pigg & glad så det känns skönt :) Då kan man känna sig lugn iaf, så nu hoppas vi på att morgondagen blir bättre och att hon blir kvitt den här jädrans magsjukan nångång!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR