Grattis!

Hipp hipp hurra för MIG idag! :-)
Idag fyller jag hela 27 år! Tänk vad gammal man börjar bli nu, huvva! Snart fyller man liksom 30! Galet.. Men det är trots allt 3 år kvar tills dess, så jag hoppas dessa år går långsamt, haha!

Dagen har varit mkt bra hittills. Det blev en lunch på Nancys på förmiddagen med Therese & lilla Edvin.
Efter det strosade vi runt på stan en stund och träffade på Naja & stod och snackade lite skit med henne. Vid 14 va det som vanligt dags att knata iväg till dagis för att hämta Novisen. Som för övrigt varit på ett strålande humör dagen till ära ;-) Inte vrång & tvär en enda gång! Känns som om det passade bra att vara "snäll" idag när mamma fyller år, hehe.


Jag & lilla gulle Edvin ♥


Mamma Therese som kan göra massor med saker samtidigt. Till exempel hålla bebis, mata bebis samt prata i telefon ;-) Det märks att hon är kvinna! Hehe..

På eftermiddagen har Anna & Freja varit här och jag har bjudit på fika. Det blev en saftig morotskaka som jag bakade imorse och lite kakor & kaffe till det. Gottgottigottgott! Fick två stycken superfina värmeljushållare i betong & en vårig liten blomgrupp :-) Jättefina ♥ Kommer nog flytta ut dem sen på balkongen när vi har fixat där. De kommer passa perfekt!

Nu på kvällen gick vi hela familjen till mitt jobb, Ranch Steakhouse & åt en bit mat. Det blev BBQ Ribs & en bira till det ;-) Riktigt smarrigt va det! Nova åt dock inte så mkt. Hon tyckte mest det va roligast att springa omkring & äta chokladfyllda kex som hon fick av min jobbarkompis ;-) Men orkade inte hålla på och bråka med henne utan lät henne göra som hon ville. Lika bra det kände jag ;-)

Nu när ungarna sover tänkte jag & Jens unna oss lite åt varandra och skåla i en flaska "Gula änkan" ;-) Men först blir det Desperata Hemmafruar kl 21.00 på 5:an.


Mia

Massor av grattis i efterskott. Du ser ut att ha haft ett härligt firande. Kram


Blogg: http://miasmagasin.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR