I like it!


Vilken trevlig dag det har varit idag!

Först va vi nere på stan vid lunch & mötte upp Therese & lilla Edvin för lite mat på Nancys. Det blev såklart en gi-vänlig sådan så ni behöver inte oroa er ;-) Efter det strosade vi runt på stan en stund & jag köpte födelsedagspresent till Tindra som fyller 1 år på lördag. Det blev lite kläder från P.O.P. Leksaker känns onödigt att köpa då vi redan har en stor back med sånt som räcker till gott & väl.

Som vanligt när vi ses så går klockan alldeles för fort och jag har en förmåga att komma försent till dagis :-P Det brukar bara va en 5 min eller nåt så jag tycker inte det borde göra så mkt. Men idag blev det nästan en kvart! :-S De såg lite sura ut när jag klampade in och bad om ursäkt över att jag va sen. Men det va ingen som svarade på det så jag antar att de va surpuppor nästan hela bunten! Skitsamma, orkar faktiskt inte bry mig! Tycker fortfarande att den nya avdelning suger pung men hoppas på förbättring snarast!

På eftermiddagen har Mickis & Oliver varit här och fikat lite. Det blev en snabbis då de va tvugna att åka hem vid 16 då Olivers pappa skulle ha honom ett par timmar. Men det va trevligt så länge det varade :-) En "fullt upp dag" idag med andra ord! Alltid lika trevligt tycker jag.

Vädret har även varit nice här på eftermiddagen. Äntligen lite sol & värme! Känns nästan som ett minne blott. Dessvärre ska det regna hela jäkla dagen imorn, såklart. Det va den vårsolen det :-P


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR