God fortsättning!

Novis & papsen spanar in tomten.
 

Då va julen över för denna gång! Har varit en bra jul med många fina paket. Har fått allt som stod på min önskelista så jag är mer än nöjd! Det enda jag har saknat är pappa :-( Men det kommer jag göra varje år..

Julafton firades ute på Hånö hemma hos mamma & Anders. Min lillebror samt moster med man va där oxå. Vi kollade givetvis på Kalle Anka & så drack vi hemmagjord glögg och åt en pepparkaka till. Efter Kalle va det dags för julklappsutdelning. Tomten kom gåendes utanför & kom in med en hel säck med klappar. Nova va blyg först och sprang iväg och satte sig i soffan när tomten först kom in, men efter ett tag gick det över & hon hjälpte till och med till att dela ut julklapparna sen. Jag själv höll på att skratta ihjäl mig när tomten (Anders) skulle läsa rimmen på julklapparna. Han såg nämligen inte så bra då glasögonen hade immat igen pga att han svettades så mkt :-D Han hade på sig sin dunjacka under tomtedräkten så det förklarade ju saken :-P Han tyckte att det va en bra idé först eftersom han såg tjockare ut då men ångrade sig rätt snabbt, haha! Herregud va vi skrattade!

Efter många paket så va det dags för julbord! Helt sjukt jävla mätt blev man ju efteråt och jag låg typ i matkoma resten av kvällen. Trött va jag oxå då natten innan bjöd på alldeles för lite sömn. Strax efter midnatt gick vi och la oss och julaftonen va över för denna gång.

Igår åkte vi hemåt på eftermiddagen & låg sen bara och slappade i soffan framför tv:n resten av dagen/kvällen.
 Idag har vi varit i Rönninge och firat jul hos svärisarna samt Jens bror med barn. Jens åkte även till Bredäng och hämtade Lea & Sandor som ska stanna hos oss till på fredag. 
 
Imorgon är det dags för jobb igen & jag jobbar såklart hela jäkla dagen, både lunch & kväll. Men det e bara och bita ihop för snart är det ju ledigt i 4 dgr igen.

God fortsättning på er!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR