Ingen bra dag helt enkelt

Den började bra faktiskt med sovmorgon. Sov ut till 11 sen tog jag tag i mitt hår! Har sagt lääänge nu att jag ska bleka min fula utväxt men har bara skjutit på det hela tiden, men i förmiddags direkt efter att jag hade klivit upp tog jag tag i det & nu är det gjort! Känns sköööönt! Det blev lika bra som vanligt & det märks att man gjort detta många gånger nu ;-)

Efter lunch tog jag med mig Nova ner på stan för att uträtta ett par ärenden. På väg hem började hon strejka vilket förekommer rätt ofta nu för tiden. Sjukt jobbigt! Att ha en trotsig 3-åring är fan inge kul alltså! Man tror man kan göra små spontana saker bara mor & dotter men det går inte just nu. Från ingenstans får hon för sig att stanna och vägrar gå. Att hålla henne i handen får man inte & när jag själv fortsätter att gå vidare blir hon vansinnig & står & skriker istället. Detta förstör liksom allt. Lusten till att fortsätta ta med henne ut är lika med noll. Vi skulle gått direkt till bilen efter att vi varit på stan & åkt till Annas jobb för att hämta humrarna vi beställt till nyår, men dit åkte jag själv. Fick bära upp en skrikande 3-åring 3 trappor & dumpa av henne hemma innanför dörren för att sen ta bilen och åka iväg ensam. Mitt tålamod var slut för längesen & det kändes skönt att få sätta sig i bilen själv! Eftersom Nova inte uppförde sig som man ska så fick hon helt enkelt inte följa med. Tänker knappast uppmana till ett sådant beteende. Nä, om man inte lyssnar så får man va hemma helt enkelt!

Väl hos Anna blev det en kopp kaffe & lite skitsnack. Betalde humrarna & åkte vidare till ÖB för att köpa såna där kinesiska lyktor. Fick tips om att det fanns att köpa såna där & mycket riktigt, 2 st för 49:- så jag köpte 4 st. Men vad jag förstår ska det tydligen regna imorn på nyårskvällen? Kul! Då lär det ju inte ens gå att skicka upp dem. Men men, vi får hålla tummarna!
 
Dagen har sedan bestått utav bråk & skrik mellan våra små döttrar. Kan fan inte förstå hur man orkar hålla på och bråka hela tiden om precis allt! Både jag och Jens är helt utmattade nu bara av att ha gått lyssnat på det hela dagen! Så därför blir det läggdags för de små redan nu så vi kan få lite lugn och ro sen.


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR