Julmarknad

Kransen jag köpte på Blomsterhörnan igår. Jättefin tycker jag!
 
Ja igår va vi som sagt nere i Trosa & gick på julmarknad. Satan i gatan va KALLT det va!! Sviiiiiin, som jag & Jens brukar säga ;-) När vi först kom ner till Trosa svängde vi in till min moster & fikade lite. Hon hade bakat en mjuk pepparkaka med nå gott klet på. Det bjöds även på en saffranskaka. Supergoda båda två! Mmm!
När vi åkte från Anette så stod termometern på -7,5 grad. Känndes dock som om det va mkt kallare! Tur att det va en liten marknad som man gick igenom på typ 10 min. Tror vi stannade en halvtimma kanske. Köpte en mistel, lite brända mandlar, en fin krans att ha på dörren samt ett par tumvantar till Nova. Dock va de brända mandlarna de enda vi köpte på just marknaden. Resten va i butiker :-P Men det e ju skitsamma, hehe.
När vi hade tröttnat på kylan åkte vi ut till mamma & Anders ute på Hånö där det vankades söndagsmiddag. Köttfärslimpa med sås & potatis blev det. Husmanskost när den är som bäst! Jättegott va det!
 
Vi va väl hemma i Södertälje igen runt 20 typ. Kollade på Solsidan och slängde sedan ungarna i säng.
Blev ett par avsnitt av "Sons of anarchy" efter det och vi är nu inne på säsong 4. Så jävla bra serie!!
 
Vi hade kort och gott en kall men bra första advent :-)


Sara

Verkligen fin tapet i NOvas rum, är helt övertygad om att de kommer bli väldigt fint när det är klart.
Såg att ni va på S4 på sons of anarchy nu, visst är den grym! Jag bara älskar den serien, kollade igenom alla säsonger på en vecka ca. Hahaha!!! Vilket avsnitt är ni på nu? P&K Sara
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR