Söndag

Ja då börjar även denna helg gå mot sitt slut. Veckorna går superfort och helgerna om ännu fortare!
Fick sovmorgon imorse, vilket va skönt. Dessvärre kunde jag inte sova längre än till 9, sista timman fram till 10 låg jag bara och drog mig och försökte somna om, men det gick inte så jag gick upp istället.

Eftermiddagen har vi spenderat nere i Trosa hos min pappa. Umgåtts och tittat på sport på tv:n :-P Haha. Han är lite av en sportnörd så idag har vi betat av både skidor & ishockey. Det händer aldrig här hemma kan jag ju säga, tack och lov! Min moster kom även förbi en sväng då hon ville träffa prinsessorna. Mamma har flyttat ut på landet nu, hon bodde precis brevid pappa innan, bara ett par hus emellan, så idag fick barnen inte träffa mormor. Förut har de kunnat träffa både mormor & morfar samtidigt när vi va nere, men nu är det slut med det.. "Inget varar för evigt", som man brukar säga!

Kom hem vid 18 ungefär och gav prinsessorna mat & själv har jag vräkt i mig 2 grillade kycklingklubbor. Det är fan så gott alltså! En hel grillad kyckling är inte alls samma sak. Jag föredrar endast klubborna, om jag får välja! Orkade inte äta nån sallad till vilket gör att mitt kolhydratintag idag är extremt lågt. Tror det låg på 7 gram bara.
Kanske kan trycka i mig lite kolhydrater här på kvällskvisten, äta ett mellanmål bestående av ett äpple kanske, det borde göra susen.
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR