Film

Eftersom det nästan alltid bara går skit på tv på lördagar så bestämde vi oss för att ladda hem en film iställt. Det va ett tag sen sist faktiskt så jag passade på att tanka hem några stycken. Contagion, The Descendants, Horrible Bosses & Abduction. Ikväll fick det bli Contagion, som handlade om ett dödligt virus som sprids supersnabbt i hela världen.

"Beth har varit på en lång affärsresa & återvänder hem trött och matt. Symptomen som hon trodde var vanlig jetlag tar en våldsam vändning. Två dagar senare är hon död och läkarnahittar ingen förklaring. Snart dyker andra, liknandefall upp, antalet insjuknade ökar lavinartat och de miljontals kontaktytorna mellan människor varje dag gör smittan omöjlig att spåra. Rädslan sprider sig som en löpeld och läkarna och experterna som kallats in för att försöka hitta smittkällan ställs själva inför omöjliga val hur mycket de är villiga att riskera för att rädda världen undan en dödlig epidemi."Filmen va helt okej.
Inte den bästa jag sett men inte heller den sämsta, så den får 2 av 5 badbollar :-P
Trodde den skulle va bättre, därav det låga betyget.

Imorn är det ett nytt avsnitt av Wallander som vi ska se på 4:an, men nu har vi iaf några filmer liggandes som vi kan se när vi vill. Alla filmerna är redan överförda och klara på minneskortet som jag satt in i dvd:n :-)

Jens ligger och snarkar på soffan och missade såklart slutet på filmen (som vanligt?!). Haha!
Ska gå upp och lägga mig jag med nu då jag oxå är rätt trött. Blev ju lite sent igår, senare än vanligt iaf och det har känts idag.

Puss & godnatt

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR