Fredag

Har spenderat eftermiddagen nere hos pappa i Trosa. Mamma bor ju granne så hon kom över oxå :-) Det va mysigt att få umgås lite & så bjöd pappsen på fika. Han hade köpt en massa bullar & kakor, som jag såklart INTE åt något av men de andra gottade minsann i sig, med all rätt oxå ;-) Hade gjort detsamma om jag kunnat! Men nej nej! Jag nöjde mig med min kaffe med pyttelite mjölk i.

Det va riktigt busväder när vi skulle åka hem. Det blåste som satan & så snöade det. Vi tog det lugnt på motorvägen och vi tog oss hem helskinnade utan problem :-P Det sprang dock ett rådjur framför bilen när vi va på Ådarakan, men inte så att vi fick tvärnita direkt så det va lugnt.

Nu sover prinsessorna och jag & Jens sitter och tittar på "På Spåret", inte mitt val av program men det är ju bara att gilla läget :-P Det är ett pensionärsprogram enligt min mening, haha.

Imorn eftermiddag är vi bjudna ut till svärisarna på middag. Jag som kör strikt matschema tar med mig egen mat, men åker mest dit för att va social då min moster & morbror kommer dit oxå samt mamma & Anders. Pappa ska på dialys imorn så han orkar inte följa med, vilket är förståeligt. Johan skulle hängt på oxå men fick förhinder och ska till Enköping istället. Men det blir nog trevligt ändå ;-) VI är ju där, haha!


Morfar & Tindra ♥


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR