Funderingar

Ja dessa gäller såklart om denna GI-metod. Jag har ett speciellt mat-schema som jag följer varje dag. MEN, det har inte hänt så ofta att jag har ätit mellanmål. För du ska äta frukost, lunch, middag & mellanmål. Helst ska du äta var 3-4:e timme. Jag är ju van att äta typ frukost och middag, bara. Så det här med mellanmål har jag inte riktigt kommit igång med ännu. Det jag undrar över är om det "gör" nånting att jag missat (läs skippat) den och om det påverkar min viktnedgång. Är det verkligen så viktigt att jag får i mig allt? Måste verkligen ta reda på svaret på den frågan..

Ikväll slog jag iaf till med ett mellanmål några timmar efter middagen. Idag stod grönsaker med dipp på menyn! Skar upp lite gurka, paprika, blomkål & morot. Dippen gjorde jag på turkyoghurt, en pressad vitlöksklyfta samt örtsalt. Blev hur GOTT som helst!

Imorn får ni se vad det blir till frukost, det verkar gott men har aldrig testat just den varianten. Så det ska bli spännande ;-)

Nu ska jag sova & när jag vaknar imorn ska jag gå ut & gå, utan barnvagn dock, kan va lite skönare att slippa den för då kan jag gå precis hur jag vill & inte bara där det är "barnvagnsanpassat".

Godnattpuss till er <3
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR