Imorn är det fredag!

Åhh jag längtar till imorn när jag ska få gå ut och "powerwalka" själv, UTAN barnvagn! Bara gå gå gå! Känns inte alls bra att jag inte kom ut något idag, men det slutade ju fan aldrig regna, helt sjukt! Sen helt plötsligt byttes regnet ut mot snö, dock ingenting som ligger kvar nu. Man får nästan lite ångest över att man suttit hemma hela dagen och inte rört på sig ett skit, speciellt nu när man kommit igång med det och så. Konstigt hur det kan bli :P Jag är så sjukt envis så har jag bestämt att jag ska gå ner 20 kg (helst 25!) så kommer jag göra det. Men då krävs det att man ser till att röra på sig VARJE dag, fast det gör jag ju så länge det inte spöregnar.
Ska bli spännande att se vad vågen visar på tisdag när jag ska väga mig igen, då har det gått 2v. Jag räknar dock inte med att jag ska gå ner 6 kg denna vecka oxå, men det skulle ju va härligt :P Hehe. Jag vill åtminstone gå ner 2 kg/v för att jag ska tycka att det är ok, men det ska nog inte va några problem hoppas jag.

Nu ska jag ta och mysa lite med mina skrotungar innan det är dags för läggning. Sen vid 20 ska jag se nån ny serie som börjar på 5:an, "Once upon a time" heter den, verkar spännande ;-) Får se om den är det oxå!

Puss & Kram


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR