Lördagsmys

Ikväll blev det veckans favorit i repris till middag, nämligen ceasarsallad som jag även åt igår. Egentligen skulle vi ätit en annan rätt, kyckling med couscoussallad & kall tomatsås, men eftersom vi har alla barnen och de inte ska äta Gi-mat så gjorde jag en sallad istället medans resten av familjen åt pizza.

Man känner ju suget såhär en lördagkväll, speciellt efter lördagsgodiset. Men även om barnen äter och det står en skål precis framför mig så tänker jag absolut inte ta nåt! Då har hela veckan varit förgäves! Nä du, jag är bättre än så! Man får äta mörk choklad men är osäker på om man kan göra det i fas 1, dvs rivstarten som jag kör nu. Hm, får kolla upp det men är väldigt tveksam som sagt.

Ska iaf ta & smutta på lite turkyoghurt med bär sen, som jag gjorde igår. Det blir mitt godis ;-) Har även lite osaltade cashewnötter jag kan smaska på om jag vill, tog några förut när jag va så himla sugen på nåt. Det kan man iaf äta så det känns bra!

Sitter i soffan nu med de stora barnen & tittar på Gladiatorerna. Va det verkligen 8 år sen det gick sist? Helt sjukt ju, känns verkligen inte som det!Emelinda

Vad duktig du är med mat & träning! Kul att läsa om :-)
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR