Powernap

Jag & Tindra har tagit en liten powernap här på förmiddagen. Gick upp och la henne strax efter 9 men innan jag själv hade somnat så vaknade hon :P Men som tur var fick jag henne att somna om på min arm och därefter somnade även jag! Tindra sov 1 tim och jag kanske 30 min, det är ju alltid nåt menar jag. Känner mig kanske något piggare nu men är fortfarande trött.. Zzz..

Jävla skitväder det är idag oxå. Jens fick lämna Nova på dagis imorse då det spöregnade när vi skulle gå. Får hålla tummarna att det håller upp sen när jag ska gå och hämta henne vid kl 14.

Skulle ju kommit igång med mina 1 tim promenader idag efter dagislämningen, men det blev ju inget med det pga vädret. Så det känns lite trist faktiskt. Ytterligare en anledning till att jag vill ha ett motionsband hemma, då finns det inga ursäkter & då blir det träning varje dag! Typ ett litet och enkelt löpband bara, som det här från Attract till exempel. Det är det billigaste alternativet även om det går på ett par tusenlappar.. Någon som känner sig manad att sponsra mig lite eller? Hehe.. Eller en crosstrainer, men den är ju ännu dyrare även om alla säger att det är bättre?!mia

Köpte två träningsmaskiner när jag bodde hemma, men de har typ använts max 10 gånger, sen tröttnade jag på det. Jag tycker det är roligare att gå ute alt träna zumba/Aerobics eller vad som på träningslokalen. Du har ju zumba på Wii juh. Det är ju perfekt. Både roligt och bra träning.


Blogg: http://miasmagasin.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR