Trött

Känner mig trött! Det känns att jag inte fått sovmorgon på länge! Brukar ju annars få det på helgerna då Jens är snäll och tar barnen. Men nu måste jag upp skapligt för att komma iväg på min promenad så då kan jag inte sova till 11 liksom. Jag går innan frukost för att sen äta när jag kommit hem. Tar jag sovmorgon blir alla mål förskjutna och det blir inte bra då. Kanske att jag kan hoppa över morgonpromenaden någon dag och köra zuma hemma istället. Men så länge det är fint väder vill jag gärna komma ut, och nu är helgen nästan slut ändå så skit samma. Nästa helg kanske jag kan sova åtminstone en dag ;)

Funderar på att städa bort julen här hemma nu. Granen står fortfarande lika fin och ståtligt utan ett enda barr på golvet. Men julen är ju faktiskt över för länge sen, 14 dgr idag för att vara exakt. Men det är ju valfritt hur länge man vill ha julpyntet uppe. Tycker att det är himla mysigt med alla ljusstakar och stjärnor så det känns lite trist att behöva ställa fram lamporna i fönstrena istället. Det blir inte samma mysiga belysning av det, men så är det ju. Har ju bytt gardiner överallt på nedervåningen oxå så det ska bli kul och byta tillbaka, haha, NOT!

Imorn ska jag & Nova på kalas hos Oliver som fyllde 2 år på nyårsafton. Jag får dock hålla mig undan tårtan och nöja mig med kaffe. Men det gör inget, har ändå aldrig varit nån tårtälskare. Ska bli trevligt iaf!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR