En dag på Kolmården

 
Igår packade vi in ungarna i bilen och brummade iväg för en heldag på Kolmården! Vi tvekade lite först då det sas att det skulle bli så himlans varmt. Men eftersom vi bestämt att vi skulle åka så gjorde vi det, och det va faktiskt inte alls fööör varmt. Det va riktigt skönt, sådär lagom varmt ;-)
 
Nova hade aldrig varit på Kolmården och inte Tindra heller förstås. Men däremot har Nova varit på Parken Zoo ett par gånger och det tyckte hon va roligt så det tyckte hon även att det va denna gång. Kolmården tycker jag är den bästa av alla djurparker som jag varit på och då är det i jämförelse med Parken Zoo & Skansen. Ska försöka ta oss till Skansen någon dag framöver oxå då min moster så gärna ville åka dit. Så vi får se när det blir av.
 
Vi va nog på Kolmården i ca 5 tim igår och det räckte gott och väl. Vi hann se allt två gånger i princip eftersom man går fram och tillbaka. Jag & Nova va även inne på delfinshowen. Fick en bra plats allra längst fram, trots att vi kom in bland de sista då vi va där 13.50 och showen skulle börja kl. 14.00. Så vi såg jättebra och fick till och med lite vatten på oss när delfinerna simmade runt och vinkade. Men det va ytterst lite och som sagt, det va bara vatten som sen torkade jättefort. Tror att det va det som Nova tyckte va alldra roligast. Det tyckte iaf mamman :-P Haha! Jag älskar delfiner! Vilket fantastiskt roligt jobb att få simma runt och sköta om delfiner. Det vore nåt det :-D
 
Vid 16.30 så började Nova bli lite för grinig så då bestämde vi oss att åka hemåt. Barnen hade varit vakna sen strax innan 7 på morgonen så jag förstår att Nova va trött då hon inte sovit nåt på hela dagen. Tindra sov åtminstone på vägen dit så hon skötte sig exemplariskt under hela dagen! Vi hade tänkt gå in på Aquarium oxå men hoppade över det pga en grinig Nova som sagt. Vi hann inte ens komma ut från den stora parkeringen förrän sova hade somnat :-P Då är man trött! Men jag förstår henne. Hon gick runt hela dagen och när det är varmt tar det lite extra energi oxå. Både tjejerna sov sen hela vägen hem. Det är typ standard, iaf för Tindra. Hon sover nästan alltid när vi åker bil.
 
Slänger upp lite bilder här nedan från våran mysiga dag på Kolmården.
Puss & Kram
 
Spanar in giraffen på linbanan.
 
Åker Safaribanan. Tindra tyckte det va lite läskigt men Nova gillade det!
 
Hästar i randig pyjamas :-P
 
En badande älg!
 
Utslagna lejon.
 
Savannen.
 
En glad & nöjd Tindra.
 
Tindra va väääldigt nära på att välta över när hon hängde sig över räcket för att spana i aporna :-P
 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR