Måndag

Nova är hemma från dagis idag eftersom hon va febrig igår. Hon har dock varit feberfri hela dagen så imorn får det bli dagis igen. Skulle haft "utvecklingssamtal" där idag oxå kl 14 men får skjuta på det helt enkelt.

Tindras prickar är kvar, varken värre eller sämre och jag har googlat lite på vad det kan tänkas vara och det känns som om det är mest likt "höstblåsor" om man jämför med andra bilder på nätet. Någon som vet om man "måste" ha blåsor i munnen om man har det här? För det ser inte ut som om hon har det iaf. Försökte få en tid på BVC imorse men kom inte fram på deras telefon utan satt i telefonkö i en kvart om att jag va först i kön men kom aldrig längre än så, så då la jag på. Få prova imorn igen och hoppas att det går bättre.

Anna & Freja har varit här en stund på förmiddagen & fikar lite. Jag tog fram en påse bullar från frysen & bjöd på. Anna har varit i Turkiet i en vecka och hon va helt galet brun!! Det brunaste jag sett någonsin på en vit person! Hon va brun som en neger! ;-) Själv är man ju blekast i kvarteret då man inte har solat nåt alls. Men förhoppningsvis kan man väl få sig en fin bränna under sommaren.


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR