Torsdag hela dan!

Har äntligen fått en tid på VC för Nova. Vi ska dit 10.15 så det känns skönt att få det avklarat. Vi åker ju till gotland imorgon bitti och vi vill inte att hostan ska bli värre när vi är där, så att få utskrivet hostmedicin är ett måste!
 
Dagen kommer mest gå åt till att städa och dona här hemma och såklart packa det mesta inför resan. Vill packa allt som går idag så vi slipper göra allt imorn. Känns som om vi har 1000 grejer att göra! Vi måste åka hemifrån ca 05.15 då båten går redan kl 07.00. Kommer garanterat av APTRÖTT då men med lite kaffe så piggnar man nog på sig. Är ändå skönt att va framme tidigt på gotland så man har hela dagen. Vädret ska tydligen bli riktigt nice imorn oxå så vi får väl se vad vi hittar på när vi kommer fram.
 
Har fixat "barnvakt" åt våra marsvin idag oxå, sådär lite i sista minuten :-P Hade typ glömt bort dem och någon måste ju komma hit och mata dem, åtminstone på lör och sön så att de inte svälter ihjäl. Vi ger dem mat imorn innan vi åker och sen kommer vi ju hem på måndagkväll så då kan vi ge dem mat själva. Bästaste Mickis skulle ställa upp och det är vi supertacksamma för! ♥
 
Bloggandet kommer ju ta stryk nu när vi inte är hemma eftersom den där satans bloggappen fortfarande är ur funktion, vilket fan är under all kritik tycker jag! Så ni får ha lite överseende med det och jag bloggar när jag kan, förmodligen när vi kommit hem igen. Om jag inte lånar en dator. Det märks!
 
Nu ska jag ta och göra mig i ordning så vi kan knata ner till vc om drygt 1 tim.
 
Skepp & hoj!

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR