Tisdag

Känner mig fortfarande lite sur över att Sverige spelade så dålig fotboll igår. Trodde det skulle bli en solklar vinst men det va det tydligen inte. Ska bli intressant att se hur det går framöver nu när de ska möta England härnäst (på fredag) och sen Frankrike. Den som lever får se..hur det går :-P Nog pratat om fotboll nu!

Idag har Mickis har varit här (igen!) och vi har fikat och snackat lite skit. Hon är sjukskriven just för tillfället så då får man ju passa på att umgås eftersom vi båda går hemma. Så nu har man fått trevligt sällskap två dagar i rad, det är bra! Och så bakade jag ett lass med kladdkakemuffins imorse oxå, de blev asgoda. Mkt godare än förra gången jag gjorde dem. Går supersnabbt att göra dem oxå, tar väl 15 min max så det är bra. Att baka bullar är ett större projekt som tar flera timmar pga att degen ska jäsa så många gånger. Nä, det är bättre att baka sådant som går snabbt :-P

Imorgon står en lunch med Therese & Edvin på schemat och så blir det nog en liten snurr på stan efteråt. Fick mail om att det tydligen ska va någon "sommarrea"P.O.P, så det vill jag gärna spana in. Förhoppningsvis kan man göra nåt fynd eller två till tjejerna.

På torsdag tar jag med mig barnen och åker ner till Trosa och träffar Sara. Ska bli sååå kul att ses då det säkert gått 1 år sen sist nu (?). På kvällen ska jag jobba (17-22) som vanligt. Jippi.

Är för övrigt lite förkyld, hostig framför allt. Känner att mitt öra även börjar bråka. Va ju inte så himla längesen jag hade öroninflammation så jag hoppas verkligen inte att jag åker på det igen nu men det känns som om det är på gång. Håller tummarna för att det bara är ett "falskt alarm" :-)
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR