5 av 8

Ja nu är vi "bara" 5 av 8 som ska ut imorn. Känns trist att inte alla ska med som det va planerat/bestämt från början. Men men, så kan det va. Bara inga fler hoppar av nu, då blir jag fan besviken!
Vi ska samlas alla hos mig först, innan min snälla lillebror ska köra in oss till stan :-D Fixa oss lite och ta ett glas vin. Det är bara Sara som redan är inne i stan då hon jobbar till 18.00. Men henne ska vi möta utanför Grill sen så vi alla går in tillsammans. Bordet är inte bokat förrän kl 18.15 så det kommer bli perfekt.

Imorn ska jag först jobba till kl 14, sen blir det hem och börja fixa håret, smink, naglar & allt det där. Det lär ta sin lilla tid. Ska försöka ta massa bilder imorn på alla oss brudar så ni får se hur kul vi har haft det sen.

Mamma kommer och hämtar barnen imorn på eftermiddagen & lämnar de igen på söndag. Det innebär att jag & Jens kommer ha en barnfri helg! Tror aldrig vi har haft det förut, det har bara varit nån dag tidigare. Så det ska bli jätteskönt att få va bara  "vi" och mysa och rå om varandra. Och att få SOVMORGON! :-)

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR