Party partyTänkte skriva lite om våran partykväll igår, för er som är intresserade av att höra vad vi hade för oss ;-)
Vi började här hemma med att ta ett glas vin, jag, Therese, Fitri & Mickis. Vid 17.30 åkte vi mot huvudstaden och hamnade i såna jävla KÖER! Det hade varit nån olycka vid Bredäng tydligen. Så himla typiskt liksom! Fanns inte en chans att vi skulle hinna i tid till vårat bord som jag bokat till 18.15 så jag ringde och bokade om det en halvtimma framåt, så när klockan va 18.35 va vi framme, och där stod Sara utanför och väntade på oss. Det tog alltså 1 tim att åka från S-tälje till Stockholm, helt sjukt! Brukar ta max 30 min annars.

Vi åt supergod mat på Grill och drack gott vin samt några öl. Det va jättemysigt & trevligt. Strax innan kl 21 kom Jens och vi gick vidare till TGI Fridays i Kungsträdgården för lite drinkar :-) Eller, gick och gick, vi tog taxi för det va sånt jävla skitväder! Snöregnade typ! Efter att ha spenderat ett par timmar där vandrade vi vidare och hamnade på Skybar. Där höll vi igång fram till klockan nästan va 2, sen fick det vara bra! Tjejerna åkte hem till Trosa samt Södertälje och jag & Jens gick vidare till Clarion Sign där vi hade bokat ett hotellrum. Lite myspys sådär ;-)

Imorse blev det till att avnjuta en fantastiskt god hotellfrukost. Blev så sjuuuuukt mätt! Trodde nästan jag skulle få upp allt ett tag :-P Men det va lugnt! Hehe.

Kortfattat så hade vi SJUKT jävla roligt igår så det va superlyckat!

Thwrese

Kul att få läsa om er partykväll i huvudstaden. :) Nästa gång är jag på. Ser fram emot att få dricka kalla söta drinkar och bli sådär alldeles lagom underbart lullig! ;) Vi kan ju smita ner till någon schysst bar här i Södertälje om några veckor. Känns alltid bäst att börja så, i närheten av hemmet ifall K skulle få något "jag orkar inte angagera mig" anfall. :PBtw; ÄLSKAR den där bilden på er!! :)

Puss


Blogg: http://lillabu.devote.seNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR