♥ R.I.P ♥Idag börjar man dagen med ett tråkigt besked :-( Fick nyligen veta att min mormor har gått bort :-( Hon hade diagnosen Alzheimers och har väl inte varit "sig själv" på flera år och nu har hon legat på sjukhuset i Nyköping ett par dagar med lunginflammation dessutom. Så tillslut svarade hon inte varken på mediciner eller alvedon, vilket gjorde att hennes kropp nu gav upp. Hon skulle fyllt 84 år i sommar. 

Jag vet att morfar stod i ljuset där på andra sidan och väntade på henne.
Nu är de återförenade igen efter några år ifrån varann & det känns ändå bra på något sätt, att veta det. För det är precis så jag tror att det är. Hon tog sitt sista andetag idag för att lämna jordelivet och vandra vidare till morfar i nangijala ♥ Nu går de där hand i hand, friska som nötkärnor & kommer vara tillsammans för evigt!

Vila i frid, älskade mormor ♥ Pernilla

Beklagar! Som du själv säger, nu finns hon vid sin älskades sida och de kommer vara tillsammans för evigt! <3


Blogg: http://pearlisen.devote.se
Sara

Åh men åh.. =( Jag beklagar så Jossan, men de är säkert som du skriver, nu får dom ett evigt liv tillsammans, övertygad om att morfar stod och väntande på henne! Finns alltid här gumman! De vet du. Har många fina minnen från när vi va små och vi va hos dom ibland. hahah vilka bus vi hitta på, och din mormor brukade inte alltid vara så överförtjust i vad vi syssla med.. ;) kommer du ihåg!? Va rädd om dig och mormor och morfar finns alltid vakande över er... älskar dig gums! <3


Blogg: http://saraeeeriksson.blogg.se/
Ida

åh gumman! vad sorgligt. jag ryser och blir alldeles gråtmild. du skriver så himla fint! puss på dig gumman <3


Blogg: http://idlur.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR