Clarik.se

Den 10 maj gick jag in på sida som heter http://www.clarik.se (fd. eliteladies) & beställde en supersnygg klänning. När jag beställde den stod det att leveranstiden för just det plagget va 4-8 arbetsdagar. Då va jag ändå ute i god tid tänkte jag eftersom jag hade tänkt ha den i lördags (16 dgr senare) på min tjejfest. Idag har det gått 19 dgr & den har inte kommit ÄN! Jag mailade dem förra måndagen för att kolla läget då jag verkligen behövde ha den innan helgen. Till svar fick jag att den va på väg till dem och att de räknade med att skicka den till mig innan veckan var slut. Den kom såklart aldrig och i fredags skickade jag iväg ytterligare ett mail då jag blev jättesur och besviken över att den inte kom i tid. Det mailet har jag tyvärr inte fått något svar på än (är inte direkt förvånad!) och idag lessnade jag på att vänta så jag skickade ett sista mail om att de kan behålla klänningen för jag vill inte längre ha den! Det värsta är att jag redan har betalat den och det lär ju säkert bli superkrångligt nu när jag ska ha tillbaka dem eftersom de inte ens kan svara på ett litet mail. Jag hoppas dock att de svarar på det sista mailet jag skrev för att åtminstone visa att de är det minsta seriösa.

Tycker det är så synd när det blir såhär för jag har köpt underkläder av dem tidigare när de hette "Eliteladies" och då har det funkat bra men nu verkar det inte fungera överhuvudtaget. Är sjukt irriterande oxå att det inte finns nåt telefonnummer som man kan ringa på, en slags kundtjänst eller nåt.

De har sjukt mkt snygga kläder på den här sidan, rätt billigt oxå dessutom, men jag skulle inte rekommendera den till någon! Jävla skitföretag som inte ens kan höra av sig eller hålla sina leveranstider. Hur kan 4-8 arbetsdagar bli minst 19 dagar helt plötsligt? Och om det nu skulle bli någon leveransförsening så tycker man ju att DE borde höra av sig och meddela mig om det, eller?! För då hade jag ju varit medveten om det iaf. Nu har det istället varit jag som fått maila och tjata på dem istället. Nä, det e fan bedrövligt tycker jag!
SUCK!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR