Äntligen..

 Gud så skönt med fredag & att man har en hel helg med ledighet framför sig. Just love it!

Veckan har rullat på rätt bra & vi har hunnit med både ett och två besök hos fotografen Ulrich Schulte. Tindra skulle fotas & vi ville även ha syskonkort på henne & Nova samt ett på oss alla fyra. Vi va där första gången på måndagen men blev inte särskilt långvariga. Tindra tyckte det va roligt i typ max 10 min sen blev hon sur & grinig å ville inte alls va med längre. Blev inte många bilder så vi fick en ny tid på onsdagen istället. Denna gång gick det något bättre men vi fick dessvärre aldrig till nån bild på oss alla fyra då Tindra återigen inte ville vara med & samarbeta. Men så är det med barn! Nästa vecka ska vi tillbaka dit & kolla hur bilderna blev, ska bli riktigt kul! Då åker vi dit själva efter att vi lämnat barnen på dagis så vi får titta i lugn & ro.

Imorgon är det 1 december vilket betyder att det är dags att ta fram julkalendrarna & öppna lucka nummer 1! Har köpt en varsin godiskalender från Haribo till barnen & sen en gemensam tv-julkalender. Ska bli intressant att se hur det här årets julkalender blir,  "Mysteriet på Greveholm. Jag gillade förra årets väldigt mkt så jag hoppas denna är minst lika bra!

Har tjuvstartat lite med julpyntet i veckan oxå & satt upp alla julgardiner. Imorgon tänkte jag ta fram alla stjärnor & ljusstakar samt baka lite saffransbullar. På söndag på första advent åker vi ner till Trosa & går på julmarknad och sen blir det söndagsmiddag hos mamma & Anders.

Blir nog & bra helg detta :-)
Trevlig helg på er allihopa. Puss & kram


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR