Hej magsjuka!

Väcktes kl 4 imorse av en hulkande Tindra som kräktes ner hela sig själv i sängen. Bara en halvtimma innan kom Nova in & la sig i våran säng så hon blev väckt hon med mitt i alltihop. Medans jag duschade & tvättade håret på Tindra fick Jens torka spya på golvet samt byta hennes sängkläder. Uack va äckligt det luktade i sovrummet, massa kräks! Det måste ju va den värsta lukten EVER! Till och med bajs luktar bättre gör fan, haha! Hur som helst så kom det inget mera sen och resten av morgonen blev lugn men man är bra trött idag! Blev minimalt med sömn inatt, för oss allihop, men så är det ibland.

Nova är på dagis iaf & pappa Jens på jobbet. Jag ska jobba sen ikväll kl 17 men kommer bli vab även imorn, så de får klara sig utan mig på jobbet helt enkelt.

Åkte ut till Ica Maxi förut efter att vi hade lämnat av Nova på dagis. Behövde handla toapapper, tvättmedel & bunkra upp med lite yoghurt & blåbärssoppa ifall någon annan blir sjuk & så Tindra har nåt att äta som är bra för magen.

Hon åt två små fruktyoghurtar förut (det enda hon fått i sig idag) & nu sover hon middag. Jag hoppas hon får behålla det!

Tindra hjälper mamma att packa upp matvarorna.

 

En glad unge (trots magsjuka!)  som gillar yoghurt!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR