Kalasplanering

På lördag är det dags för kalas! Nova fyller 3 år på måndag & det ska givetvis firas med pompa & ståt hela helgen med både vänner & släkt.

Va ut till Ica maxi imorse & beställde en tårta tills på lördags. Den kommer garanterat bli superfin. Hon är så duktig Susanne som jobbar där. Hon gjorde Tindras doptårta när hon döptes & vi va mer än nöjda! Det kommer bli en rosa tårta med disneyprinsessorna på & lite annat fint. Jag är helt övertgad om att den kommer gå hem hos småtjejerna :-) Har även beställt en bordsduk, servetter, tallrikar & muggar med lock & sugrör med samma tema från en sida på nätet. Det kommer bli så fint, hihi. Kommer förhoppningsvis med posten imorgon.

Har även alla hennes presenter att slå in & det är inte några det kan jag säga. Puh! Kommer ta tid att slå i dem! Måste även köpa nåt till Tindra så hon få paket oxå. Hon förstår ju inte varför Nova kommer få massa paket & hon typ inga. Inte lätt att va liten men snart är det jul & då får de båda lika många paket :-)

På lördag är det iaf kalas kl 13 med några av hennes (& mina!) kompisar med föräldrar & på söndag är det släkt & flera vänner till familjen som kommer & firar henne. Fullt upp med andra ord! Men det ska bli kul!

 Mia

Vad önskar sig lilla Nova?
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR