Snipp snapp snut, så va helgen slut!

Har varit en bra helg som bjudit på lite av varje. I fredags låg vi hemma & myste med god mat & film. I går hade vi Nova & Tindras dagiskompisar Max & Alexander med föräldrar här på lite fika & snackelisnack. Mkt trevlig vad det!

Idag på förmiddagen åkte jag & Nova ner till min moster i Trosa & hämtade pappas mobil till Jens eftersom hans hamna i toaletten förra veckan ;-)
Vid kl 14 sen va det dags för 5-års kalas hemma hos Freja som fyller år imorgon. Där bjöds det på gott fika & barnen lekte & hade jättekul. Skön söndag helt enkelt!

Imorn är det måndag igen & jag kommer faktiskt va hemma & vabba. Fick hämta Tindra på dagis i torsdags eftermiddag pga att hon va dålig i magen. Det är ju väldigt känsligt att va det på förskolorna då de är rädda för magsjuka osv så Jens va hemma med henne i fredags oxå. Den lösa magen har dessvärre hållit i sig i helgen oxå men verkar gå åt rätt håll då hon inte bajsat alls idag. Vi andra i familjen har inte haft något problem med magen alls så det verkar bara va nåt som Tindra åkt på. Eftersom jag inte vet om det fortfarande är löst så får hon va hemma imorn med. Vill inte riskera att lämna henne på dagis & så ringer de & jag får hämta henne igen. Nä, då är vi hellre hemma & myser en extra dag ;-) Nova ska dock få gå på dagis tänkte jag då det blir roligare för henne att få leka med kompisarna istället för att hänga hemma med mamma & lillasyster. Eventuellt kanske jag & Tindra åker på äventyr någonstans, vi får se vad vi hittar på. Om nån vill umgås med oss ;-)


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR