Midsommarafton

Våran midsommarstång!
 
Idag börjar man känna ju sig som människa igen. Gårdagen va väl ingen hit direkt :-P Dödstrött AB!
Midsommarfirandet hade satt sina väl valda spår om man säger så. Jag mådde dock inte dåligt men va sjukt trött då jag endast sov 4 tim den natten, eller morgonen kanske man ska säga då jag la mig kl 5.00! Haha.
 
Vi firade våran midsommar ute hos mamma & Anders på Hånö men min lillebror och även min moster & hennes man. Vi skulle va där kl 12.30 för att intaga "sillunch" men som vanligt så va vi försenade och vi kom nog inte dit förrän vid 13.30 så vid 14.00 ungefär satte vi oss till bords. Själv gillar jag inte ens sill men det fanns lite annat smått och gott såsom skagenröra, västerbottenpaj & köttbullar som jag petade i mig. Tindra gick bananas på skagenröran och började äta den direkt ur burken med sked, haha. Gulle!
När lunchen var över va det dags för lite midsommatårta som min moster Anette hade gjort. Skitgod verkligen! Är ingen tårtälskare annars pga att det ofta är så mkt grädde och skit på men inte på denna, den här va helt i min smak. Fin att titta på va den oxå!
 
 
Efter lunchen så började vi fixa med midsommarstången. Jag gjorde kransarna medans grabbarna klädde in stången med björkris. Resultatet blev mkt fint tycker jag! Det blev givetvis lite dans kring den oxå men inte så värst länge då regnet kom besök och satte stop på dansandet. Tack och lov höll det inte i sig så länge, alltid trist när det regnar liksom.
 
Till kvällen sen så grillades det Entrecote och till det åt vi en riktigt jäkla god potatissallad! Lätt den godaste jag någonsin ätit. YUMMIE!!
 

Ja sen vart det ju party i tältet all night long helt enkelt!
En mkt trevlig afton!
 
Tindra går bananas på Skagenröran.
 
 
Jag & mammi.
 
Nova
 
Jag & älsklingen.
 
 
 
Den goda tårtan!
 
Dans kring midsommarstången.
 
 
Jag & brorsan... Still going strong!

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR