Trevlig helg!

Hallå mina vänner!
 
Ja nu har det gått en hel vecka sen jag bloggade sist. Aj aj! Men dagarna går i ett och det enda man gör nu är att räkna ned till semestern typ! Jens jobbar 1v till sen har han och barnen semester i 5v medans jag är tvungen att jobba 2v till. Men sen så har vi 4v ledigt tillsammans, ska bli sååå skönt! Vi har ingenting planerat förutom ett besök på ALV (Astrid Lindgrens Värld) så vi tar dagarna som de kommer sen helt enkelt.
 
I fredags va det Trosa Stadslopp och vi åkte ner för att partaja lite! Efter jobbet stressade jag hem för att göra mig i ordning och packa allt vi behövde ha med oss, sen iväg till mamma & Anders för att lämna tjejerna där för övernattning. Åkte vidare hem till min lillebror Johan och grillade samt förfestade tills det va dags att bege sig ner till Fyren vid 23-snåret. Proppat med folk som vanligt när det är Trosa Stadslopp och man träffade många gamla bekanta så det va skoj. Vid kl 02 stängde stället och vi begav oss sakta men säkert hemåt mot Johan där vi skulle spendera natten. Igår vaknade jag redan vid 8-8.30 och va hur pigg som helst. Så vid 10.15 ungefär åkte jag ut till mamma för att hämta mina prinsessor för att sen åka tillbaka till Johan där både han & Jens fortfarande sov.
 
Jag & Marica på Fyren.
 
Det blev lunch på Krilles i form av en kebabtallrik, sen ett sväng in på Blomsterhörnan för att köpa 3 vita rosor som vi åkte upp med till pappas grav. Efter det blev det lite lek ute med tjejerna, det fanns en gungställning utanför Johan som va rolig samt en liten grävmaskin i sandlådan som de roade sig med. När klockan började närma sig sen eftermiddag gick vi in och handlade lite på Ica Trossen & så brummade vi hem till Södertälje igen.
 
Gungeligung!
 
 De fina rosorna ♥
 
En mkt trevlig helg har det varit och än är den inte slut. Jag ska nämligen ut och käka med jobbet på Barolo kl. 17.00. Kommer nog bli trevligt det med!
Hoppas ni med har haft en bra helg!
 
 


Bene

garaman garaman party?
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR