Hemma

Det blev inget jobb för mig idag. Mådde inge vidare imorse så när jag kom hem efter att ha lämnat barnen på dagis va det bara att bädda ner sig i sängen. Frös som fan när jag la mig, trots långärmat, byxor och strumpor nedbäddad under duntäcket. Vaknade sen upp nån timma efter och svettades, klädde av mig och somnade om till kl 13. Trots det va jag ändå inte pigg men gick ändå ner och åt två mackor, satte mig i soffan och kollade på några avsnitt av Svenska Hollywoodfruar

Jens hämtade barnen på dagis vid 15 och nu sitter vi och funderar på vad vi ska äta till middag. Känner inte så jättemkt smak pga att jag är så snorig men skulle va gott med lite mat iaf ;-)

Blir nog till att va hemma och kurera sig imorgon med så att jag förhoppningsvis kan jobba på lördag. De blir nog inte så glada på mig om jag inte kan då med tanke på att det är löningshelg och lär va sjukt mkt att göra. Men men, jag hoppas jag åtminstone är piggare då, helt frisk behöver jag inte va. Det återstår att se helt enkelt.

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR