Måndag

Dåligt med bloggade den senaste tiden. Har börjat skriva ett inlägg flera ggr men som sen försvunnit pga att appen hängt sig och bara stängts ner :-( Får väl hoppas att den blir bättre då det är jävligt irriterande!

Helgen har ju farit förbi i en jäkla fart och nu så va det måndag igen och man har en hel arbetsvecka framför sig. 

I fredags hade vi fredagsmys och åt pizza. Nova önskade både godis och chips med dip, vilket hon fick oxå när vi myste ner oss i soffan framför filmen Epic - Skogens hemliga rike. Jag & Nova har sett den på bio så det här blev andra gången vi såg den. Ganska bra faktiskt!

På lördagen hade vi gäster. Min kusin Per & hans sambo Johanna va här och vi åt 3-rätters med honungsmelon och prosciuttoskinka till förrätt, oxfilé med hassebackspotatis & Pers hemmagjorda bea till. Sjukt jävla gott! Till efterrätt sen blev det nåt så enkelt som vaniljglass med varm hjortronsylt. Löjligt gott!

Jag hann även göra naglar på Johanna under kvällen och sen blev det lite spel och vin. En riktigt trevlig kväll hade vi!

Igår söndag va jag nere i Trosa och gjorde naglar på en kompis och även på hennes kompis. Blev sen en sväng till Bromma på kvällen för att lämna lillebror som skulle flyga tillbaka till Gotland där han jobbar. Va väl hemma vid 19.30 typ så det va inte många timmar man spenderade hemma igår :-)

En riktigt bra och händelserik helg!
Nu till helgen kommer Lea & Sandor och sen ska jag jobba extra på lördag. Sen vankas det 6-års kalas på söndag så det verkar bli fullt upp även kommande helg!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR