Bio & sommarvärme

Tog med mig Nova på bio i fm, RIO 2 i 3D.

Wow vilken härlig försommardag det har varit! +19 grader & sol, helt galet! Så himla skönt :-)

I förmiddags tog jag med mig Nova till Heron City & lite bio. Vi såg Rio 2 i 3D. Första gången med 3D-film för Novas del men hon verkade tycka att det var häftigt, vilket det oxå är ju ;-) Hon behöll glasögonen på under hela filmen oxå vilket kan vara en födel om man ska se 3D-film. Filmen var jättebra men tycker nog första filmen är bättre. Men helt klart sevärd, absolut!

Vid 13 var filmen slut och vi åkte raka spåret hem, (förutom en tankning på Statoil) plockade upp de resterande familjemedlemmarna för att åka vidare till svärisarna i Rönninge för lite mat. Passade även på att vara ute lite i solen när man ändå hade en tomt att hänga på! Underbart!

Nu är barnen nattade och jag ska ta och fortsätta med mina naglar. Är dags för påfyllning igen då gelén inte alls verkar vilja sitta på mina naglar. Det blir släpp efter bara nån dag :-( Men jag ger det en sista chans nu, tredje gången gillt, annars blir det tillbaka till silket igen helt enkelt. Hann fylla på 3 av 5 naglar på högerhanden innan det blev läggdags för barnen, tänkte göra de sista två nu och sen en lackning på det. Vänsterhanden får bli morgondagens projekt, haha. Som vanligt :-) NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR