Hallå från Cypern, Ayia Napa


Ja imorse gick vid upp i ottan. 04.00 ringde klockan och det var dags att packa in ungar o väskor i bilen för att ge sig iväg till Arlanda. Vi hade tänkt komma iväg 04.30 men det drog ut lite på tiden (som vanligt!) så 04.45 lämnade vi Södertälje. Lämnade bilen på långtidsparkeringen vid 05.30 och fick sen skjuts ut till Arlanda. Vi var där i god tid ( 2h före avgång) vilken jag tyckte var skönt. Hatar att stressa (det fick vi  göra förra året när vi åkte till Kreta) utan vill gärna kunna glo runt lite i lugn o ro, shoppa nåt om man vill. Jag var förstås tvungen att gå in på Victorias Secret och där köpte jag mig ett par assnygga trosor :-D (Fan längtar tillbaka till London & dess shopping, måste dit snart igen när plånboken tillåter :-P)

Flygresan ner gick bra. Vi start och landning var det lite jobbigt för öronen men det gick. Hade köpt "flygplansproppar" på Apoteket som ska tryckutjämna men vette fan om det funkade? Nå väl, jag överlevde iaf och vi är framme :-)

Eftersom vi kom fram till hotellet på eftermiddagen så gick vid direkt och pt en sen lunch o sen direkt till rummet för att byta om och gå ner till poolen. Ungarna ville ju bada! Och OM dom har badat, helt sjukt! Hela dagen verkligen, tills de båda var helt iskalla och läpparna skakade, haha. Tokungar! Själv har vi suttit i en stol och kollat på. 

Imorgon kl 10-12 är det dags för Bamseklubben. Hoppas tjejerna får det roligt! Nova gick på det förra året när vi var på Kreta så hon vet ju hur det funkar, men för Tindra blir det första gången så jag hoppas även hon kommer tycka att det är kul!

Nu måste jag sova. Får skriva mer imorn o uppdatera med lite bilder. Är helt slut nu och ska upp 8 imorn bitti. 
Natti natti!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR