Skärtorsdag


Idag är det dags att ta kvasten & styra kosan mot Blåkulla! :-D 

Det skulle se ut det om man kom utklädd som påskkärring till jobbet, haha. Njaa, tror jag hoppar det faktiskt! Däremot så höll dom på & sminka några barn på dagis när jag lämnade Tindra på hennes avdelning. Får väl se om det är en liten påskkärring man får hem i eftermiddag eller inte, hehe.

Härligt väder idag! Nova är ute med sin förskolebuss så dom får nog en mysig dag!

Har fan varit en seg vecka känner jag. Beror nog på att jag jobbat mer än jag brukar. Jobbade extra igår kväll mellan 18-21 då vi hade en stor bokning. Hon som hade gjort bokningen hade som önskemål att jag skulle va där & ta hand om dom så då kände man sig lite tvungen o göra det såklart. Alltid kul att vara efterfrågad liksom :-) Men det va en jättetrevlig kväll på jobbet så det va bara roligt att jag kunde vara där o hjälpa till! Fick dessutom ett jättefint sms av henne imorse som gjorde min dag! 

Kör ju långpanna idag eftersom det är torsdag. Jobbar även imorgon trots att det är långfredag och röd dag. Dock bara mellan 12-15 så det går nog fort! Sen så kommer jag vara ledig i 4(!) dgr! Börjar jobba på onsdag igen så det ska bli skönt! 

Man har ju en hel del saker inplanerat i påsk så det blir knappast till att ligga hemma o pilla sig i naveln. På lördag på självaste påskafton ska vi ner till min moster i Trosa och umgås samt äta middag. På söndag blir det barnkalas för Tindra kl 14 & på måndag blir det lunch hos svärisarna i Rönninge. Häcken full med andra ord! Känns konstigt med så mkt på en gång då vi annars brukar ha helgerna fria. Men påsken är ju en högtid till att träffa familj & vänner så det kommer bara bli trevligt!

Nu ska jag ta o promenera till jobbet för ett lunchpass. 

Hoppas ni får en fin dag!


Mamma

En stolt mamma som läser detta!
HA en skön påsk! Vi ses på Cypern!
Puss Mamma
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR