Onsdagsbestyr

Eftersom det inte blev nåt strandhäng idag heller så fick vi försöka hitta på nåt annat att göra. Gick först ner på stan för att köpa nya ballerinas. Dom jag hade sen tidigare hade verkligen gjort sitt! Så vi gick in på Din Sko & jag köpte ett par nya exakt lika dana, haha. Men jag har aldrig haft så sköna ballerinas någonsin så varför byta liksom? Tog på mig dom nya på direkten & knallade ut. Bad tjejen i kassan att slänga dom gamla, haha. Perfekt!

Barnen fick en varsin korv på stan sen gick vi hem och hämtade bilen från verkstaden. AC:n är nu fixad och det blir sådär iskallt som man vill att det ska bli. Yaaay! Nästan lite föör kallt, haha. Tusen kronor fattigare men vad ska man göra?

Vi brummade iväg till Ica Maxi därefter och handlade lite. Blev mest frukt och grönt men även lite "riktig" mat oxå.
Har ätit kokta majskolvar till middag och sen fick prinsessorna mumsa i sig lite fruktsallad. Dom tjatar dagligen om glass och jag tycker verkligen inte att dom ska äta glass varenda dag bara för att man är ledig och det är sommar. Nä, fruktsallad fick det bli istället och dom verkade nöjda med det :-)

Bokade även in en kund för fransar på eftermiddagen, så det känns bra att ha jobbat lite nu när det gick åt en del pengar på diverse måsten under dagen.
Har en inbokad kund imorn em oxå så det rullar på. 

Laddar inför en dag på stranden imorn så jag hoppas fasen vädret e med oss nu!

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR