Skitväder

Jaha, det där med att solen skulle titta fram hände ju aldrig. Åtminstone inte tillräckligt mkt för att sticka iväg till stranden. Så det fick bli en tripp ut till Rusta i Moraberg istället för å köpa bla. schampo och balsam. Använder mig av märket Aussie och på Rusta har dom bra pris på det. Kostar dubbelt så mkt om jag går till Åhlens eller Kicks nere på stan. Helt sjukt egentligen. Barnen tjatade även om att få äta lunch på Mc Donalds så det fick det bli!

Väl hemma så började jag röja i min byrå och garderob. Slängt hur mkt kläder som helst och sorterat ut sånt som kan komma till användning för andra. Så himla skönt o ha det överstökat och vilken ordning det blev då!

Barnen har även dom fått göra lite nytta, nämligen städa sina rum. Såg ut som ett bombnedslag i bådas men nu e det riktigt fint. Kanske i nån dag eller två iaf, haha.

Imorn bitti ska bilen lämnas in på verkstan här brevid. Ska äntligen få AC:n fixad!! Den är inte som den ska då det inte blir sådär iskallt man vill att det ska bli när man drar ner den på fullt. Skulle väl ha gjort det innan semestern egentligen men bättre sent än aldrig :-P Jag hoppas det bara är vätskan som behövs fyllas på och att det inte är nåt läckage i slangen. Hur som helst så ska det bli skönt o få det gjort! Så jag hoppas det inte blir strandväder imorn eftersom jag inte har nån bil då. NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR