Åh du ljuva semesterSå himla skönt med semester. Har egentligen hur mkt som helst att uppdatera bloggen med men eftersom jag har just semester så bloggar jag när jag känner för det helt enkelt :-)

Idag har vi hängt på stranden i några timmar. Vi åkte ut till Glashyttans lilla strand. Har inte varit där på flera år! Måste varit sommaren 2011 senast, haha. Åker ju oftast till Trosa & badar men vi kom iväg så sent idag då jag gjorde fransar fram till 11.30 & åkte därefter o handlade. Så kände att det va smidigare o ta nånting närmare. Tycker det är ganska bra där, föredrar dock gräsmatta framför sand för det blir verkligen sand överallt sen. Men vi har haft en trevlig dag & jag har till och med badat! Hah! Eller, badat va kanske en överdrift men jag har doppat mig iaf :-D Det va ju sviiinkallt! Nova däremot låg i hela dagen, från typ 13-16. Min lilla säl! Hon tyckte det va skönt sa hon. Ja uppenbarligen. Ingen badkruka där direkt.

Nu ska jag snart ställa mig o göra pannkakor som barnen har beställt till middag. Ska bli kul, i denna värme! Haha.. Men vad gör man inte för sina barn <3 Ritva Eljnäs

Du värkar vara en stark duktig ensamstående mamma. Kämpa på styrkwkramar.

Ritva
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR