Älskade måndag :-P

Ny vecka, nya möjligheter! Fick höra av en gäst på jobbet att han tyckte det verkligen "strålande om mig" idag, haha. Ja det är ju måndag, så himla härligt eller hur? Försöker intala mig det iaf, sa jag, haha. Jag har egentligen ingenting emot måndagar, tisdagar däremot är inte min bästa dag. Har alltid varit så, vart jag än har jobbat. Tisdagar är min ångestdag helt enkelt, om man nu kan kalla det så.

Var relativt lugnt på jobbet idag, alla kom & gick samtidigt. Va helt dött efter kl 13, segt som fan vill jag lova. Men jag överlevde. Hade ett par ärenden på stan som jag tog tag i efter jobbet sen blev det ytterligare ett besök på "solarieöarna" :-P

Ringde förresten fastighetsskötaren imorse & hörde mig för angående elementen som inte är på. Är ju svinkallt inne, endast +16 grader. Är inte jättekul att kliva upp ur sängen på morgonen, helt trött & frusen för att sen få en käftsmäll av kylan. Till o med Nova gnällde om att det var kallt och att hon frös. Mötte även granntanten utanför porten efter jag hade lämnat barnen på dagis imorse & då frågade hon mig om vi oxå hade kallt inne. Så det måste varit i hela huset som elementen lagt av. 

Nu verkar de har löst problemet, nästan iaf då de flesta elementen är på igen. Dessvärre är de fortfarande avstängt i Tindras rum samt i badrummet. Är fan iskallt! Får avvakta till imorn o se om se hoppar igång, annars får de komma hit o kolla upp det helt enkelt.

Nu är det dags för ett avsnitt av The Walking dead. Har fan längtat hela veckan å höll nästan på att glömma bort att det fanns att ladda ner idag (det visas på söndagar i USA), men sen slog det mig plötsligt att det var någonting som vi alltid brukar kolla på på måndagar. Så nu är det nedladdat o klart! Är näst sista avsnittet för säsongen vilket känns sådär. Men vad ska man göra? Vi håller på o kollar på Homeland oxå, riktigt bra! Älskar att följa serier! Så har du nåt bra tips på nån så kommentera gärna ;-)


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR