Lediga lördag

Denna lördag har bjudit på strålande sol & många plusgrader. Ett riktigt härligt vårväder :-) Tyvärr har det varit blåsigt så hade vi sluppit det hade det varit helt perfekt. På balkongen var det lä & riktigt varmt & skönt på förmiddagen. Satt ute o drack min morgonkaffe där.

Under dagen har vi varit nere på stan & handlat lite sen gick vi till mitt jobb och hälsade på. Tjejerna fick varsin Fanta & nachochips med guacamole, jag tog ett glas vitt & Jens en öl. Stannade väl en timma ungefär sen gick vi hemåt.

Har tvättat 3 maskiner samt hängt på tork. Känns skönt att ha det gjort så slipper jag ta det imorn :-)

Har även hunnit med att lacka om mina naglar. Slänger nog upp en bild på det senare ikväll (om jag orkar) annars blir det imorn. Jättefint blev det iaf :-)

Har precis ätit tacomiddag & nu sitter jag i soffan med mina prinsessor & tittar på film, Turbo. Jag & Nova har sett den på bio så nu blir det andra gången vi ser den. 

Senare ikväll blir det såklart Melodifestivalen, iaf för min del. Jens ska tydligen titta på nåt annat så jag får ha "mellomys" med mig själv. Ska bli väldigt intressant att se vem som kommer ta hem det. Har faktiskt ingen aning. Kan tycka att Sanna Nielsens låt är väldigt bra iaf, men frågan är om den skulle slå i Europa. Jaja, ska iaf bli kul att se!

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR