Äntligen sol!Fasen så gött med FREDAG :-D Å vädret har äntligen fått en lite spurt framåt. Solen skiner o plusgraderna har stigit uppåt 19-20 grader, så himla skönt! Det var faan på tiden asså!! Tror att helgen skulle bjuda på fint väder oxå. Jag har dock skola så hinner inte njuta så mkt av solen den här gången, men det gör inget. Jag hoppas på många soltimmar framöver här istället. Framförallt vill jag ha en lika bra sommar som förra året. Den var ju helt fantastisk! Tror vi hade 2 dgr regn på hela semestern! 

I helgen har jag som sagt skola, men denna gång är det inte naglar jag ska hålla på med utan förlängning av ögonfransar. Ska nämligen gå en kurs till fransstylist :-) Ska bli sååå kul! Jag går ju själv och förlänger mina fransar en gång i månaden. Så himla skönt o slippa hålla på med mascara, å särskilt sen under sommarn när man typ inte sminkar sig alls. Nu efter vår vecka på Cypern använder jag bara lite solpuder & målar brynen, sen är man liksom "good to go". Fatta vad tid man sparar asså! 

Slutar vid 16 idag & Jens & barnen kommer ner o möter mig på jobbet. Ska handla lite fredagsmys sen. Vette fasen vad det blir till middag än men nåt ska vi väl hitta på. Frågar jag Nova blir det garanterat tacos, hehe. 

Trevlig helg på er o passa på att lapa så mkt sol som möjligt! 
Kram

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR