Härliga fredag

Då var denna arbetsvecka till enda! Har visserligen bara jobbat 3 dgr av den, men ändå. Kan lova er att jag har haft häcken full! Kvällspasset igår var helt galet. Fullsmockat med folk & inte ett enda bord ledigt! Sprang jag runt som en tok (konstant!) från typ 18-21 eftersom jag jobbade ensam (vilket jag iofs alltid gör). No mercy där alltså, det kan jag säga. Jag föredrar att ha mkt o göra, men det där va liksom too much. Hur som helst så gick det iaf bra, så efter mitt maraton så kom jag ändå hem rätt skapligt, runt 22.20.

Lunchen idag var fan heller inget undantag. Sjukt mkt folk o restaurangen var full redan vid 11.10 & då öppnar vi liksom kl 11! Haha. Ordinarie personal i köket har lyst med sin frånvaro ett tag, så där har vi kanske inte de snabbaste knivarna i lådan just nu, så jag hoppade in o hjälpte till lite när jag kunde. Det gick något fortare då kan jag säga & dessutom fick grabbarna lite ny energi av mig efter att ha liksom fastnat i slow motion :-P Alltid kul när man kan hjälpa till liksom, haha. 

Så efter mkt slit på jobbet denna vecka ska det bli skönt med helg, trots att jag har skola. Men har verkligen längtat efter skolan då jag missade förra gången pga att jag va sjuk. Dessutom börjar vi med akryl nu, så det ska bli jättekul! 

Har fredagsmyst ikväll med hemmagjord LCHF-pizza & pizzasallad. Mumsfilibaba! Barnen sover nu och vi sitter i soffan & kollar på finalen av Let's Dance. Det borde bli Benjamin Wahlgren som tar hem det här, men man vet aldrig. Beror lite på hur folket röstar. Steffo Törnqvist är ju väldigt duktig han med & har verkligen utvecklats enormt medans Benjamin varit riktigt bra från början men såklart blivit ännu bättre han med. Ja, det ska bli spännande o se vem som tar hem det helt enkelt :-) 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR