Tisdag

Vet inte riktigt vad det är med måndagar som gör mig så himla trött. Idag känns det nämligen mkt bättre än igår och jag är inte alls lika trött. Skönt :-)

Denna dag består inte av så mkt mer än jobb. Lunchpasset gick fort då jag verkligen hade häcken full fram till typ 14. Sen gick den sista timman relativt fort. Kl 17 var jag tbax på jobbet igen & här står jag nu. Är väldigt lugnt än så länge. Har ett par bord på uteserveringen men thats it. Vi får väl se hur resten av kvällen blir helt enkelt.

Efter lunchpasset idag så gick jag upp till biblioteket i Lunagalllerian & gjorde min plikt som svensk medborgare, nämligen röstade till EU-valet. Är egentligen inte särskilt insatt i politik överhuvudtaget, men tillräckligt för att lägga en röst iaf. Jag menar, om man inte röstar så kan man ju inte påverka något. Å då har man heller ingen rätt att gnälla över resultatet sen. Sen är det klart att den personen som just jag la min röst på, kanske inte kommer att "vinna", men jag har iaf "dragit mitt strå till stacken" så att säga & varit med o påverkat resultatet! 

Man röstar ju egentligen inte förrän på söndag men eftersom jag har skola då till 17 så kommer jag inte hinna, så då var det väldigt smidigt att det gick så enkelt att förtidsrösta. 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR